Jarmuż Pieczony Czosnkiem

Jarmuż Pieczony Czosnkiem
Jarmuż pieczony czosnkiem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, jarmuż, ocet sherry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczony czosnek Kale Hummus z Let Them Eat Kale, Jarmuż Pieczony Czosnkiem, oraz Pieczony Hummus Z Kapusty Czosnkowej.

Instrukcje

1
Ułóż stojaki piekarnika w środkowej i dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść dużą galaretkę w piekarniku na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; wrzucić do herbu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Mieszaninę jarmużu umieścić na gorącej patelni, rozprowadzając silikonową szpatułką, aby oddzielić liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 425 przez 7 minut. Wymieszaj jarmuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec dodatkowe 5 minut lub aż krawędzie liści są chrupiące i jarmuż jest delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Jarmuż umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Skropić octem; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn