Jalapeño Czosnek Tilapia Panini
Jalapeño czosnek Tilapia Panini wymaga około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 232g białka, 149g tłuszczu, oraz w sumie 2947 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.9 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tilapię, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Jalapeño Czosnek Tilapia Panini, Jalapeno czosnek Tilapia Johnny Carino ' s, oraz Chicken Artichoke Jalapeno Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby:.Zmiażdżyć krakersy i połączyć z pieprzem.Filety rybne zanurz w ubitym jajku, a następnie pokryj okruchami krakersów.Smażyć na oleju w 350 stopniach, aż panierka stanie się złota i łatwo będzie rybić płatki.
Wyjąć do płyty odpornej na działanie pieca w ciepłym piekarniku.SOS:.Masło rozpuścić na małym ogniu.
Dodaj jalapeo i czosnek. Smażyć, aż jalapeo zmięknie, ale uważaj, aby nie spalić czosnku.
Dodać mąkę i wymieszać, podgrzewając około minuty.
Dodać bulion z kurczaka i gotować mieszając, aż sos zgęstnieje. Wymieszać z kwaśną śmietaną.Odstawić aż będzie gotowy do złożenia panini ' s.Panini:.
Po jednej stronie kromki chleba posmarować oliwą z oliwek lub posmarować masłem.Złożyć kanapki z naoliwioną / maślaną stroną chleba na zewnątrz, układając ser provolone, pokrojone pomidory, filet z tilapii, sos śmietanowy i ostatnią kromkę chleba.Spryskaj żeliwną patelnię grillową sprayem do gotowania i podgrzej do skwierczenia. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Umieść kanapkę na patelni grillowej i top z drugą patelnią żeliwną. Naciśnij lekko. (Chcesz lekko smush kanapkę, ale nie zgnieść go całkowicie.).Gotować przez 1-2 minuty, w zależności od ciepła patelni, aż kanapka będzie rumiana i widoczne będą ślady grillowania.Flip sandwich i ponownie top z drugiej żeliwnej patelni. Gotować przez kolejną minutę lub tak, aż w pełni rumiane.
Podawać na ciepło ze świeżą sałatką lub chrupiącymi frytkami gotowanymi w czajniku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio