Jalapeno Popper Wontons

Jalapeno Popper Wontons
Przepis Jalapeno Popper Wontons może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w okolicy 30 minut. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 5. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, sos chili, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jalapeño Popper Wontons, Ser pokryty, boczek zawinięty Jalapeno Popper hamburgery z pieczonym majonezem Jalapeno, oraz Jalapeno Popper Dip.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać razem Serek i papryki jalapeno. Ułóż owijki wonton kilka na raz na czystej suchej powierzchni. Ustaw filiżankę lub małą miskę wody w pobliżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Wonton WrappersWonton Wrappers
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Umieść około łyżeczki mieszanki twarogu na środku każdego opakowania. Zwilż koniuszek palca w misce z wodą i wytnij krawędzie owijek wonton. Złóż na trójkąty lub postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla pożądanych kształtów. Ta część może być wykonana z wyprzedzeniem i schłodzona lub zamrożona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C). Gdy gorące, smażyć wontons kilka na raz, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z wszystkimi wontonami, a następnie podawaj ze słodkim sosem chili do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Sangre de Toro Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
Bladożółty z drobnym i trwałym perlażem. Intensywne. Aromaty kwiatowe i świeże owoce w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Doskonały jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn