Jak zrobić Pulpety koktajlowe z indyka
Jak zrobić Pulpety koktajlowe z indyka wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 32 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, sól czosnkową, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pulpety Koktajlowe Z Indyka, Koktajlowe Pulpety Z Indyka, oraz Pulpety koktajlowe z indyka z musztardową glazurą jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać indyka, przyprawa do drobiu, sól czosnkowa, cebula w proszku, sól, pieprz, sos Worcestershire, i pieprz cayenne razem w misce. Wymieszać z jajkiem, mlekiem i bułką tartą. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Mieszankę z indyka rozwałkować na kulki, po jednej łyżce każda.
Umieścić klopsiki w jednej warstwie na patelni. Brązowe klopsiki ze wszystkich stron, od czasu do czasu przerzucane.
Umieść rumiane klopsiki na czystej blasze do pieczenia. Odstawić.
Połączyć sos żurawinowy, Marmolada, i rosół z kurczaka na średnim ogniu w patelni używane do gotowania klopsiki. Mieszać w papryki jalapeno i Fresno, a następnie powrót klopsiki na patelni. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie, aż klopsiki nie będą już różowe w środku i szkliwo zostanie zmniejszone. Doprawić solą i pieprzem.