Jak zrobić prosty sos mięsny może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 446 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera parmigiano-reggiano, mleko, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Spróbuj Sos musztardowy – ten sos jest łatwy do wykonania i dobrze komponuje się z mięsem i warzywami, Szybki i prosty sos mięsny do makaronu, oraz Spaghetti bezglutenowe z sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i gotować wołowinę, często mieszając, aż dobrze rumiane, o 15 protokół. Czosnek i zieloną cebulę wymieszać z wołowiną. Gotować, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wlać bulion wołowy do patelni i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wlać mleko, doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu i wymieszać sos do makaronu w mieszaninie wołowej. Dusić, aż kawałki wołowiny będą miękkie, o 40 protokół. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj trochę wody. Doprawić solą, czarnym pieprzem, płatkami czerwonej papryki i włoskimi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sos Do Makaronu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i zagotuj. Zamieszać w penne i powrócić do wrzenia. Makaron gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, ale nadal twarde do ukąszenia, o 11 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Penne
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Wlać penne do sosu i wrzucić lekko do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Penne
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Przełożyć do miski i podawać posypane posypką sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego