Jak zrobić kurczaka i pierogi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 43g białka, oraz 35 g tłuszczu. 94 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, mąkę, creme fraiche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Pierogi Wieprzowe, Zupa Miso z trawy cytrynowej z pierożkami grzybowymi, oraz Samosa-możesz zrobić indyjskie przekąski w domu, są to pikantne pierogi z nadzieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć kurczaka do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj wodę, marchew, seler, cebulę, 3 gałązki tymianku i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Wyjąć kurczaka z holenderskiego piekarnika i przełożyć do miski; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Cukierki Peachie-o
4
Zwiększyć ciepło i doprowadzić czas na wolnym ogniu. Usuń tłuszcz z kurczaka, który pojawia się na wierzchu bulionu i rezerwy w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kurczaka
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Połączyć 2 do 3 łyżki zarezerwowanego tłuszczu z mąką w małej misce; mieszać do pasty, dodając więcej mąki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodać tłuszcz z kurczaka i mieszankę mąki do wywaru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z Kurczaka
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
7
Usuń mięso z kurczaka z tuszy i dodaj do wywaru. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne do smaku. Kontynuuj gotowanie przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
W dużej misce wymieszać creme fraiche, mleko, 2 łyżeczki liści tymianku i jajka. Mieszaj w samowzrastającej mące, aż do prawie całkowitego włączenia; nie mieszaj.
Na wierzch wywaru z kurczaka wymieszać duże łyżki mieszanki pierogów. Zwiększ ciepło lekko do średniego. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż pierogi pojawią się lekkie i puszyste, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
10
Podawać udekorować gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone