Jak zrobić jogurt kokosowy
Jak zrobić jogurt kokosowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 40 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka tapioki instant minute, ekstraktu ze stewianu w starterze jogurtowym yogourmet freeze i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ta Mama gotuje. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jak zrobić Wegańskie mleko kokosowe jogurt, Jak zrobić jogurt, oraz Jak zrobić jogurt z surowego mleka.
Instrukcje
Do rondla wlać mleko kokosowe.
Do mleka kokosowego dodaj tapiokę i stewię.
Dokładnie wymieszać trzepaczką lub łyżką.
Podgrzać mieszaninę do 170 do 180 stopni F.
Zdjąć z ognia i ostudzić do 110 stopni F.
Wymieszać w jogurcie starter kultury do mleka kokosowego.
Wlać do pojemnika na jogurt i umieścić w ekspresie do jogurtu.
Podgrzewać przez sześć godzin lub do uzyskania pożądanej konsystencji i smaku. (Im dłużej gotuje, tym bardziej kwaśny będzie smakował i jędrniejszy będzie.)