Jak zrobić Frisoles Antioqueños
Jak zrobić Frisoles Antioqueños może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 889 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, SOS aliños, wodę w razie potrzeby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frijoles Antioqueños, Tamales Antioqueños, oraz Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę odsączyć i wstawić do dużego garnka z polewą i polewą.
Umieścić na średnim ogniu, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, odkryte, gotować przez około 20 minut.
Dodaj pokrojoną w kostkę babkę, marchew, aliños i kminek. Gotować przez około 1 godzinę.
Dodać hogao, posiekaną kolendrę i doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 15 minut więcej lub aż fasola będą miękkie.usunąć szynkę z zupy i odstawić na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Wyrzucić skórę i kości i pokroić mięso na kawałki 1/2 cala i odstawić.
Marchewki wyjąć z zupy i umieścić w blenderze z około 1 szklanką zupy. Zmiksować na gładką masę i powrócić do zupy fasolowej.Dodaj zupę do miski,
Dodać kawałki wieprzowiny i podawać natychmiast z białym ryżem, ají i awokado.