Jak zrobić całodzienne masło jabłkowe
Jak zrobić całodzienne masło jabłkowe może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 1101 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 3684 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką jabłka, zmielony cynamon, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak zrobić masło jabłkowe (bez dodatku cukru),
Instrukcje
Umieść jabłka w wolnej kuchence. W średniej misce wymieszaj cukier, cynamon, goździki i sól.
Wlać mieszaninę na jabłka w powolnej kuchence i dobrze wymieszać.
Przykryć i gotować na wysokiej 1 godzinę.
Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować od 9 do 11 godzin, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje i ciemnobrązowy.
Odkryj i kontynuuj gotowanie na niskiej 1 godzinę. W razie potrzeby wymieszać trzepaczką, aby zwiększyć gładkość.
Łyżka mieszaniny do sterylnych pojemników, przykryć i przechowywać w lodówce lub zamrażać.