Jak zrobić domowy Crème Fraiche
Jak zrobić domowy Crème Fraiche może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 178 g tłuszczu, oraz w sumie 1670 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Ciasto z brzoskwiniami i Crème Fraîche, oraz Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę i maślankę połączyć w szklanym słoiku. Przykryć szczelnie gazą (lub dowolnym oddychającym materiałem) i odstawić w temperaturze pokojowej (70 do 75 stopni F (21 do 24 stopni C)) na 24 godziny. Wymieszać, przykręcić pokrywkę i przechowywać w lodówce przez 24 godziny przed użyciem.