Jajka Szkockie
Scotch Eggs to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, olej canolan, jajka ugotowane na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako napój. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Jajka Szkockie, Jajka Szkockie, oraz Jajka Szkockie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem kiełbasę i musztardę. Podzielić mieszaninę na 6 równych części. Spłaszczyć każdy do rundy 3 do 4 cali średnicy i 1/4 cala grubości.
Umieść 1 jajko w środku każdej rundy kiełbasy; złożyć kiełbasę wokół jajka, aby całkowicie przykryć.
W 3-quart ciężki rondel lub Frytkownica, rozgrzać 3 cale oleju do 177°.
Umieścić zawinięte kiełbasą jajka na gorącym oleju; smażyć 3 do 5 minut lub aż z każdej strony będzie złoty kolor.
Osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Podawać na ciepło lub na zimno.