Jajka Budyniowe JELL-O®
Jajka Budyniowe JELL-O® mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 216 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, wodę, półsłodką czekoladę do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj JELL-o® budyń owocowy Mix-Ins, Ciasto Budyniowe z galaretką OREO, oraz Jell-O Red Velvet Pudding Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło i suchy budyń wymieszać w dużej misce. Stopniowo dodawać wrzącą wodę, mieszając, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszaj cukier puder, 1 szklankę na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu, aż mieszanina utworzy kulkę. Kształt skąpe łyżki z mieszanki budyniu na 30 małych jaj, każdy około 1-1 / 2 cala długości. (Jeśli mieszanina budyniu jest zbyt miękka, przechowywać w lodówce około 15 minut do firmy nieco przed ukształtowaniem.) Przechowywać w lodówce 30 minut lub aż jaja są twarde.
Kuchenka mikrofalowa półsłodka czekolada w mikrofalówce Miski na wysoki 1-1 / 2 do 2 minut lub do lekko stopiony. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Jajka zanurzyć w czekoladzie. Przechowywać w lodówce na tacy pokrytej papierem woskowym 15 minut lub do momentu, aż czekolada będzie jędrna. W międzyczasie, kuchenka mikrofalowa biała czekolada w osobnej misce mikrofal na wysokiej 1-1 / 2 do 2 minut lub aż lekko stopiony. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Mżnąć białą czekoladę nad jajkami; odstawić do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.