Jajka Benedykta

Jajka Benedykta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać jajka Benedykta spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 534 kalorie, 18g białka, oraz 33g tłuszczu. 48 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, sól koszerną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Jajka Benedict Deviled Eggs, Jajka Benedykta, oraz Jajka Benedykta.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 8 (3 3/4 cala średnicy na 2 cale wysokości) puszek z usuniętymi wierzchołkami i spodami lub 8 angielskich pierścieni do muffinek
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
3
Mąkę, suche mleko beztłuszczowe, cukier, drożdże i sól połączyć w misce miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowe Suche Mleko W ProszkuBeztłuszczowe Suche Mleko W Proszku
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mieszaj przez 10 sekund za pomocą uchwytu łopatkowego.
5
Umieść wodę i skracanie w pojemniku do mikrofalówki i ogrzać do 120 do 130 stopni F, około 2 minut. Mieszaj, aż skracanie się dokładnie rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Dodaj mieszaninę wody do suchych składników i wymieszać na średniej prędkości, aż dobrze połączone, zatrzymując się, aby zeskrobać miskę w połowie mieszania, o 3 protokół. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wyjąć ciasto z lodówki, odsunąć i wymieszać na średniej prędkości, za pomocą uchwytu łopatkowego, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Umieść 8 puszek na pół blachy i obficie spryskaj pierścienie i patelnię nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Posypać 1/2 łyżeczki owsa na dnie każdego pierścienia. Miarka ciasto, z 2 uncji miarki lodów lub disher, do pierścieni, dzieląc ciasto równomiernie między pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
10
Każdy wierzch posypać 1/2 łyżeczki owsa. Przykryć pergaminem i odstawić w ciepłe miejsce na 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
11
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
12
Pozostaw pergamin na miejscu i ustaw drugi arkusz na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Piec przez 20 minut, a następnie usunąć górną pół blachy pan. Kontynuuj piec, aż babeczki osiągną temperaturę wewnętrzną 210 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu i będą lekko rumiane, około 5 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Wyjmij patelnię z babeczkami jeszcze w pierścieniach, do stojaka chłodzącego na 10 minut. Przesuń nóż na obwodzie pierścienia, aby poluzować. Ostudzić całkowicie przed rozłupaniem widelcem. Aby służyć, tosty pod brojlerem przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Umieścić 4 (6-uncji) kubki kremu w 6-quart Głębokie, proste saute patelni lub rondeau.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Dodaj 4 ćwiartki wody lub tyle, aby pokryć kubki o co najmniej 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
17
Dodać ocet i sól do wody i umieścić patelnię na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
18
Podgrzewaj, aż woda zacznie się gotować, a kubki stukot na dnie patelni, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
19
Wyreguluj ciepło, aby utrzymać temperaturę wody 205 stopni F Na Zewnątrz kubków. Rozbij jajka, po jednym na raz, do innego kubka lub chochli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
20
Jajka wlać powoli do każdej z filiżanek, odmierzając je w odstępie około 10 sekund. Gotować przez 5 minut każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
21
Podawać natychmiast lub usunąć jajka z filiżanek i przenieść do kąpieli lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Przechowywać w lodówce do 6 godzin w łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
22
Aby podgrzać, przynieś wodę na wolnym ogniu, wyłącz ogień i dodaj jajka. Odczekaj 1 do 2 minut lub aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
23
Ubij razem żółtka, wodę, sól i 1/4 łyżeczki cayenne w 2 quart saucier przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
24
Umieść sosik na małym ogniu i energicznie ubijaj, przesuwając patelnię i wyłączając ciepło co 10 do 15 sekund, doprowadzając mieszaninę do 140 do 145 Stopni F, na termometrze natychmiastowego odczytu, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
25
Dodać 1 kawałek masła na raz, co 30 sekund, ciągle ubijając i przesuwając sosjera na i od ognia. Utrzymuj temperaturę około 120 do 130 stopni F przez resztę procesu gotowania. Po dodaniu połowy masła lub 8 sztuk dodać 1 łyżkę soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
26
Dodaj pozostałe 8 kawałki masła, 1 na raz, co 30 sekund, kontynuując przesuwanie sosjera i wyłączanie ciepła i utrzymanie 120 do 130 stopni F. po ostatnim kawałku masła został dodany, dodać pozostałe 1 łyżka soku z cytryny, pozostałe 1/4 łyżeczka cayenne, a cukier i trzepaczka przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
27
Smak i dodać więcej soku z cytryny, zgodnie z życzeniem. Natychmiast przenieś do krótkiego, szerokiego termosu, aby utrzymać go do 2 godzin. Podgrzać na małym ogniu przez 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1
Umieść julienned kanadyjski boczek w 10-calowej patelni saute ustawionej na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, aż do ogrzania i zaczyna się lekko brązowy na brzegach, około 4 do 5 minut. Wyłączyć ogień, ale pozostawić boczek na patelni, aby utrzymać ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Do każdej porcji, umieścić 2 małe dollops hollandaise na talerzu i ustawić 1/2 angielski muffin na górze każdego dollop. Na wierzchu każdej połówki wyłożyć niewielką ilość boczku kanadyjskiego, a na wierzchu 1 ciepłym jajkiem w koszulce i skropić Holenderką. Powtórz z pozostałymi składnikami i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek KanadyjskiBoczek Kanadyjski
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Jajko GotowaneJajko Gotowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn