Jajecznica z Pesto szpinakowego na brioszce czosnkowej z szynką wiejską
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać szpinak Pesto jajecznica na Brioche czosnku z szynką kraju spróbować. Ten przepis służy 4. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 87 g tłuszczu, oraz w sumie 987 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, szynkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiejska Jajecznica, Jajecznica W Stylu Wiejskim, oraz Jajecznica W Stylu Wiejskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić 3 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek i równomiernie rozprowadzić, następnie dodać brioche i płaszcz z obu stron z masłem czosnkowym. Toast na małym ogniu, aby czosnek nie palił się, aż lekko brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
Brioche
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Wyjąć na talerz. Przetrzyj patelnię papierowym ręcznikiem, rozpuść 1 łyżkę masła i dodaj szynkę. Szynkę ugotować na średnim ogniu do lekko brązowego z obu stron i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć na talerz.
5
W średniej misce ubij razem jajka, śmietanę i szalotkę. W patelni nonstick na małym ogniu, roztopić pozostałe masło. Gotować mieszaninę jaj na małym ogniu, ubijając cały czas tak jaja tworzą małe luźne twarogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Podawać jajka na brioche i dollop top z pesto szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brioche
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
W robocie kuchennym pulse do mieszania, szpinak, orzechy włoskie, czosnek i ser. Zeskrobać boki miski. Podczas pracy maszyny maż w oleju, aż mieszanina utworzy luźną pastę. Doprawić do smaku pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj