Jajecznica z jarmużem i mozzarellą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na śniadanie, więc dać jajecznicę z jarmużu i Mozzarellan spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, cebulę, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo Wegetariańskie, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj Jajecznica Z Jarmużem I Provolone, Pomidorowa bazylia Quinoa jajecznica z jarmużem, oraz Zabawne kubki tostowe wypełnione kremową jajecznicą i jarmużem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebula podsmażona z płatkami czerwonej papryki:
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni bez kija na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj posiekaną cebulę i płatki czerwonej papryki. Gotuj przez minutę.
Dodać cienko pokrojony jarmuż na patelnię, wymieszać z cebulą i oliwą z oliwek. Gotować przez kilka minut, aż jarmuż po prostu zwiędnie.
Dodać ubite jajka: obniżyć ogień do średniego.
Dodać ubite jajka na patelni. Mieszaj, aż jajka zaczną się ustawiać.
Dodaj ser i przyprawy: wymieszać z rozdrobnionym serem mozzarella i włoską przyprawą.
Wyjąć z ognia i nadal mieszać kilka razy, aż ser się stopi i jajka są gotowane.
Posypać solą i pieprzem do smaku.