Jajecznica z cebulą i grzybami
Jajecznica z cebulą i grzybami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 2. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, jajka, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Jajecznica Z Zieloną Cebulą, Jajecznica Ze Szpinakiem I Grzybami, oraz Jajecznica Nitko z cebulą i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, cebula, i czosnek, aż cebula jest rumiane, o 15 protokół. Doprawić włoską przyprawą.
W misce ubić jajka z czosnkiem i serem ziołowym.
Mieszanina będzie nieco gruba. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Wlać jajka na patelni na mieszaninie grzybów; gotować i mieszać, aż jajka są prawie ustawione, o 1 minutę. Złożyć ser mozzarella do jaj, aż tylko stopiony, o 30 sekund.