Jagnięcina Z Musztardą
Jagnięcina z musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, sól i pieprz, estragon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Musztarda I Zioła Crusted Rack Baranka, Musztarda i zioła Crusted Baranek Rack, oraz Szaszłyki jagnięce z ziołami z musztardą Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, roztopić masło.
Dodać szalotki i tymianek i gotować na umiarkowanym ogniu przez 2 protokół.
Dodać wermut i zmniejszyć o połowę.
Przekładamy do miski, ubijamy musztardę, jajko, estragon oraz szczyptę soli i pieprzu.
Odstawić tłuszcz jagnięcy na dół i doprawić solą i pieprzem. Rub jedną czwartą mieszanki musztardy na mięsie.
Zwijać; wiązać w odstępach dwucalowych sznurkiem kuchennym.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać jagnięcinę i smażyć na dużym ogniu, aż zbrązowieje na całym, 8 protokół.
Przenieś na talerz i usuń sznurki. Pocierać pozostałą mieszaniną musztardy i poklepać okruchy chleba na całej powierzchni. Piecz jagnięcinę na patelni przez 50 minut, aż termometr do szybkiego odczytu włożony do środka zarejestruje 130 dla średnio rzadkich.
Pozostaw na 15 minut przed rzeźbieniem.