Jabłkowe Bułeczki Cheddar
Jabłkowe bułeczki Cheddar to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, masło, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 25%. Spróbuj Jabłkowe Bułeczki Cheddar, Jabłkowe Bułeczki Cheddar, oraz Bułeczki Apple & Cheddar gf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym i pulsuj, aby połączyć.
Dodać masło; pulsować, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Przełożyć do miski i wymieszać z serem i jabłkiem.
Dodaj maślankę i mieszaj, aż się połączą. (Nie przesadnie.) Jeśli ciasto jest jeszcze kruche, wymieszaj więcej maślanki, 1 łyżkę na raz,aby połączyć ciasto.
Ciasto wyrabiać delikatnie kilka razy z mąką ręce na lekko mąki powierzchni. (Ciasto powinno się po prostu połączyć i nie być lepkie.) Pat ciasto do 8-cala średnicy okrągłej, około 1/2 cala grubości.
Pokrój na 8 trójkątów ostrym nożem i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 24 minuty lub do złotego koloru. Lekko ostudzić przed podaniem.
Gruszka parmezan bułeczki: przygotować Jabłko Cheddar bułeczki zgodnie z zaleceniami, dodając 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego pieprzu do mieszaniny mąki i zastępując 2 uncje parmezanu (około 1/2 szklanki lekko zapakowane) na ser Cheddar, 2 obrane gruszki Bartlett dla jabłka, i 3/4 szklanki plus 1 1/2 łyżki ubijania śmietany do maślanki.