Jabłko chrupiące z polewą Granolową
Jabłko chrupiące z polewą Granolową to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, cukier granulowany, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola, Szarlotka z polewą waniliową, oraz Jabłko chrupiące z polewą orzechową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło płytkie 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia. W robocie kuchennym wymieszaj 1 szklankę mąki z brązowym cukrem, proszkiem do pieczenia i solą. Puls w maśle. Puls w granoli.
Przełożyć polewę do miski.
W dużej misce wrzucić jabłka z granulowanym cukrem, sokiem z cytryny, cynamonem, gałką muszkatołową i pozostałymi 2 łyżkami mąki, a następnie rozłożyć w naczyniu do pieczenia.
Posypać polewą i piec 1 godzinę, lub aż polewa będzie złoty i nadzienie jest bulgotanie.
Ostudzić przez 20 minut, a następnie podawać.
Przed dokonaniem: przechowywać przez noc w temperaturze pokojowej. Podgrzać przed podaniem.