Italiano Ravioli z pomidorem i boczkiem
Przepis Italiano Ravioli z pomidorem i boczkiem jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 66 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, przepis italiano ravioli, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Italiano Ravioli z sosem pomidorowo-śmietanowym, Italiano Ravioli, oraz Boczek Wołowy Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opatrunek ciepła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pomidory i cebulę; gotować i mieszać 5 do 6 min. albo dopóki cebula nie zmięknie.
Wmieszać boczek i bulion; gotować 2 min. albo aż sos się zagotuje.
Dodać gorące gotowane ravioli Italiano i rukolę; wrzucić do herbu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.