Irish Cream Brownies
Irish Cream Brownies może być tylko deser szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 147 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz baileys irish cream, masło, substytut jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Irish Cream Brownies, Irish Cream Brownies, oraz Irish Cream Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Umieść chipsy czekoladowe i masło w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do czasu, aż kawałki czekolady i masło stopić, mieszając co 30 sekund. Lekko schłodzić.
Dodać cukier i kolejne 3 składniki (przez ekstrakt waniliowy), dobrze mieszając trzepaczką. Kuchenkę mikrofalową na 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru, mieszając co 30 sekund. Złożyć w mieszaninie mąki, mieszając tylko do wilgotnego.
Rozprowadź ciasto cienką warstwą na 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie prawie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.