Irish Cake Bombs

Irish Cake Bombs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Irish Cake Bombs. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 338 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, oraz Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. dobrze patelnia z masłem, następnie odkurz 3 łyżkami kakao w proszku, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Kawa ciepła, Guinness, masło, i pozostały kubek kakao w proszku w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, ubijanie, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
GuinnessGuinness
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć z ognia, następnie dodać cukier i ubijać do rozpuszczenia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić 5 minut.3.Podczas gdy mieszanina czekolady ostygnie, mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Jajka i wanilię ubić w małej misce, a następnie ubić do schłodzonej mieszaniny czekolady, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać mieszaninę mąki i ubijać, aż tylko połączone (ciasto będzie cienkie i bąbelkowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wlać ciasto do patelni bundt i piec, aż drewniany kilof lub szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty, 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Ciasto pokruszyć na patelni do całkowitego ostygnięcia. Odstawić.Źródło: adaptacja z Gourmet / wrzesień 2005chocolate
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
W robocie kuchennym, proces czekolady, aż bardzo dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
W średnim rondlu na średnim ogniu doprowadzić śmietanę do miękkiego wrzenia (szukać małych pęcherzyków do utworzenia na krawędzi rondla).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Przy włączonym silniku wlej śmietanę przez rurkę zasilającą. Proces przez około 10 sekund lub do uzyskania gładkości. Puls w maśle. Z włączonym silnikiem dodaj irlandzką whiskey.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irlandzka WhiskeyIrlandzka Whiskey
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Nacisnąć ganache przez sitko i przenieść do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę #3. Odłożyć na godzinę.Źródło: na podstawie Rosie Levy Beranbaum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Whiskey Balls: 1.Zmiel wafle czekoladowe grubo w robocie kuchennym lub blenderze, alternatywnie użyj masher ziemniaczany i ręce do kruszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)
WhiskeyWhiskey
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Umieść czekoladę w średniej misce. Na średniej patelni na średnim ogniu wymieszaj śmietanę i syrop kukurydziany, aż zacznie się gotować. Nie spiesz się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać czekoladę; odstawić afor 3 minuty, następnie delikatnie wymieszać, aż będzie gładka. Nie należy energicznie lub będzie tworzyć pęcherzyki powietrza. Jeśli glazura staje się zbyt gruba, aby użyć, podgrzać patelnię gotującej się wody, stale mieszając.Montaż: 1.Za pomocą w. melon baller, wypełnij go sernikiem Baileys
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
MelonMelon
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać i wyrównać nadmiar.
4
Rura A. kulka ganache na poziomie melon baller wypełniona mieszanką Bailey Cheesecake. Jeśli używasz kulki whisky, formować piłki ręcznie i umieścić je na środku Baileys wypełnione melon baller. Zobacz zdjęcie dla próbki wizualnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskeyWhiskey
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
5
Za pomocą małego noża lub lukier szpatułki stwórz kopułę wokół ganache lub whiskey ball.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Wyjąć balony Baileys sernik i ganache lub whisky ball i umieścić w okruchy ciasta Guinness i delikatnie toczyć do przykrycia. Po przykryciu wypełnij jedną rękę miękiszem, a następnie umieść zmiażdżoną kulkę na środku. Miarka kolejną garść na kulkę okruchów i delikatnie uformować duży zewnętrzny pierścień ciasto toczenia piłkę w dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskeyWhiskey
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Umieścić kulki w zamrażarce na co najmniej dwie godziny.
8
Gdy polewa czekoladowa jest gotowy dip lub wlać czekoladę na każdej kuli. Odstawić, aż czekolada stwardnieje przed podaniem
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn