Irański Haroset
Irański Haroset może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, wino, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 26%. Podobne przepisy to Cucusebzaminee (Ziemniaki Irańskie), Miód i śmietana-irańskie śniadanie, oraz Irańska Sałatka Z Ogórka, Pomidora, Cebuli.
Instrukcje
Na blasze ułożyć orzechy laskowe.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut, mieszając raz. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki.
Połącz orzechy laskowe, daktyle, migdały, rodzynki i złote rodzynki w robocie kuchennym. Proces aż do ziemi, skrobanie boki miski od czasu do czasu. (
Mieszanina będzie gruba i krucha, ale będzie trzymać się razem po naciśnięciu.)
Dodaj wino, imbir, kardamon, cynamon i goździki; pulsuj 4 razy lub do połączenia.
Dodaj jabłko i banana; pulsuj 4 razy lub do połączenia.
Przenieść mieszaninę do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.