Involtini z wołowiny
Involtini z wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 794 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, prosciutto, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Involtini di Melanzane, Cielęcina Involtini, oraz Steak Involtini.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju i 1 łyżkę masła w dużej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj marchewkę, cebula, i czosnek i saute, aż marchewki są miękkie, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Wymieszać z parmezanem. Wołowinę doprawić solą i pieprzem. Używając 2 łyżek na każdą, podziel mieszaninę marchwi między plasterki wołowiny.
Zwiń plastry wołowiny, aby zamknąć nadzienie, schowane na końcach. Zabezpiecz rolki wykałaczkami.
Rozgrzać pozostały olej i pozostałą łyżkę masła na tej samej dużej patelni na średnim ogniu. Pogłębiać bułki wołowe w mące do płaszcza lekko.
Dodać bułki wołowe i gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Dodaj wino i wymieszać zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Dodać pomidory z sokami i liść laurowy. Przykryć i dusić, aż wołowina jest gotowane przez, o 5 protokół.
Roladki wołowe przełożyć na półmisek.
Wyjmij wykałaczki, a następnie przykryj roladki wołowe folią, aby się ogrzały.
Dodać groszek i prosciutto do sosu na patelni i mieszać, aż groch są podgrzewane przez i sos zmniejsza się nieznacznie, o 5 protokół. SOS doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Polać sosem na bułki wołowe i podawać.