Infused Rye Whiskey
Infused Rye Whiskey może być tylko napój szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 195 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki, fasolki wanilii, żytnią whisky i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Babeczki z twardego cydru z karmelową Whiskey Apples & Whiskey Buttercream (+urodziny bloga!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 szklankę cukru i 1/2 szklanki wrzącej wody w szklance 2-szklanki miarki, mieszając, aż cukier się rozpuści. Odstawić.
Połącz szałwię i gruszki w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali. Zeskrobać nasiona z ziaren wanilii; dodać nasiona do mieszanki gruszek. Fasolę posiekać, dodać do masy gruszkowej.
Dodaj 3 łyżki syropu cukrowego do mieszaniny gruszek (zachowaj pozostały syrop cukrowy do innego użycia).
Piec mieszaninę gruszek w 300 przez 20 minut lub aż gruszki są rumiane i mieszanina jest pachnąca.
Połącz ciepłą mieszaninę gruszek i whisky w dużej misce.
Wlać mieszaninę do pojemnika z pokrywką; przykryć i przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu przez 1 tydzień, od czasu do czasu wstrząsając. Odcedzić ciała stałe, gdy są gotowe do użycia.