Indywidualne ciasta czekoladowo-orzechowe Bundt

Indywidualne ciasta czekoladowo-orzechowe Bundt
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masywne masło orzechowe, mąka, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini ciasta czekoladowe z nadzieniem z masła orzechowego, Czekoladowe masło orzechowe Bundt ciasto ze słodkim lukrem z masła orzechowego, oraz Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubić razem Serek i masło orzechowe w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj żółtka, cukier i mąkę i ubijaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Przełożyć do woreczka z ciastem i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
1
Umieścić kakao w proszku w misce i dodać wrzącą wodę w strumieniu, ubijając, aż będzie gładka. Wymieszaj posiekaną czekoladę i pozostaw 1 minutę, a następnie ubijaj, aż będzie gładka. Ostudzić do temperatury pokojowej, następnie ubić śmietaną i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Ubij razem masło i brązowy cukier w dużej misce z oczyszczonymi ubijakami, aż będą blade i puszyste, następnie dodaj jajka po 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż do połączenia. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszankę mąki i mieszankę kakao na przemian w 3 partiach, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i ubijając, aż ciasto zostanie po prostu połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Łyżka część mieszaniny czekolady do drugiego worka ciasta i rury do dobrze masłem formy ciasto do wypełnienia każdego około jednej czwartej drogi. Napełnij torebkę ciasta w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
2
Uformuj 3 równomiernie rozmieszczone, równe kieszenie mieszaniny masła orzechowego w każdym cieście, umieszczając końcówkę torebki z masłem orzechowym na dnie formy i ściskając za każdym razem o czubatej łyżeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
3
Wypełnij formy trzy czwarte pełne pozostałą mieszaninę czekolady, wygładzając szczyty, ale uważając, aby nie przeszkadzać mieszaninę masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
4
Piec ciasta w górnej i dolnej części piekarnika, zmieniając pozycję patelni w połowie pieczenia, aż tester wyjdzie z okruchami przylegającymi, 15 do 18 minut (ciasta będą ciemne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Uruchom cienki nóż wokół wewnętrznych krawędzi form i delikatnie odwróć ciasta na stojaki, a następnie całkowicie ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
* Czekolada i masło orzechowe mieszanki mogą być spooned, zamiast piped, do form; nie martw się, jeśli masło orzechowe dollops nie są idealnie jednolite pod względem wielkości. * Ciasta mogą być wykonane 2 dni wcześniej i przechowywane w 1 warstwie w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Magazyn