Indyk Żurawinowy Topi Się
Żurawina z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 199 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Mieszanka sosu żurawinowo-pomarańczowego, sera pieprzowo-jack, piersi z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Mini Indyk-Żurawina Topi, Indyk, awokado, żurawina, Brie i puree ziemniaczane topi się, oraz Hawaiian Turkey Topi Się.
Instrukcje
Ułożyć skorupy chleba na nieczystych blachach do pieczenia.
Skorupki chleba rozprowadzić równomiernie z sosem żurawinowo-pomarańczowym. Na sosie ułożyć paski indyka i posypać serem.
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut lub do rozpuszczenia sera.