Indyk Z Żurawinowym Nadzieniem Orzechowym Przepis

Indyk Z Żurawinowym Nadzieniem Orzechowym Przepis
Indyk z żurawinowym nadzieniem Pekan przepis może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać margarynę, olej roślinny, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadzienie Orzechowe Żurawinowe, Indyk szkliwiony żurawiną z farszem żurawinowo-kukurydzianym, oraz Farsz Jabłkowy, Żurawinowy I Orzechowy dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 4 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia24
Magazyn