Indyk z boczkiem i zieleniną

Indyk z boczkiem i zieleniną
Indyk z boczkiem i zielenią może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 10,93 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 176g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 1007 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, kotlety z indyka, świeżo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Sałatka z indyka i szynki z zieleniną, Warzywa z boczkiem i żurawiną, oraz Collard Greens z boczkiem.

Instrukcje

1
Do średniego garnka włożyć chard Szwajcarski i wodę. Na dużej patelni nieprzywierającej gotować boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Wylać i zarezerwować wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu boczku, który należy pozostawić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść patelnię z jedną łyżką tłuszczu na umiarkowanie małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
7
Dodaj mieszaninę do szwajcarskiego chard. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu, przykryć, i gotować na małym ogniu, aż zielenie zwiędną i przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
ZieloniZieloni
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Tymczasem na patelni podgrzać 2 łyżki zarezerwowanego tłuszczu boczkowego na umiarkowanie wysokim ogniu. Kotlety z indyka przyprawiamy 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować, aż po prostu zrobić, 1 do 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Usuń kotlety z patelni, aby nie rozgotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjmij szwajcarski chard z ognia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
11
Zieleninę wyjąć z garnka łyżką szczelinową, pozostawiając SOS. Podziel zieleń na cztery płyty. Każdy stos chard Top kotlet z indyka. Łyżka trochę sosu na wierzchu i posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
ZieloniZieloni
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Propozycje Menu: ponieważ przepis zawiera warzywo, możesz zakończyć posiłek po prostu frytkami ze steku lub masłem orzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek FrytkiStek Frytki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
13
Rekomendacja wina: to szybkie podsmażenie będzie świetne z dość kwaśnym czerwonym winem, które przetnie bogactwo boczku i dopasuje się do kwasowości kwaśnej śmietany. Poszukaj Beaujolais lub spróbuj wina na bazie grenache z Kalifornii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
14
Podawać lekko schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn