Indyk, sos i żurawina Panini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyka, sosu i Panini z żurawiną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 187g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 1065 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 10,01 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, farsz z indyka, żelatynowy sos i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyk/ Żurawina / SOS Panini, Panini z indyka, żurawiny i gruszki, oraz Indyk, Żurawina i Fontina Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Jedną kromkę chleba posmarować cienką warstwą zimnego sosu.
Warstwę kanapkę z plastrami indyka, farsz, więcej sosu i sos żurawinowy, do smaku. Doprawić solą i pieprzem, a na wierzch posiekanymi liśćmi szałwii.
Na drugą kromkę chleba rozprowadzić grubą warstwę dressingu żurawinowego.
Masło każdej strony kanapki na zewnątrz, a następnie grzać na rozgrzanym grillu kanapkowym lub w żeliwnej patelni, naciskając mocno z każdej strony złoty brąz.