Indyk Kreolski Z Ziołami

Indyk Kreolski Z Ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kreolskiego indyka z ziołami. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 406 kalorii, 42g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, brązowy cukier, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk Z Ziołami, Indyk Z Ziołami, oraz Indyk Solony Z Masłem Ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników i 6 filiżanek cydru jabłkowego w garnku na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do rozpuszczenia cukru i soli. Wymieszaj pozostałe 6 szklanek cydru jabłkowego. Chłodna mieszanka całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Spłucz indyka zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
3
Umieścić w torbie piekarnika wielkości indyka i umieścić w worku indyka w drugiej torbie; dodać mieszankę cydru do pierwszej torby z indykiem. Bezpieczne torby. Przechowywać w lodówce 12 do 24 godzin, obracając od czasu do czasu. (Jeśli brakuje miejsca w lodówce, zabezpiecz torby, umieść w lodówce i przykryj lodem. Okresowo sprawdzaj i w razie potrzeby wymień lód.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
Cała TurcjaCała Turcja
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć indyka z worków i wyrzucić solankę. Indyka opłukać zimną wodą, osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Rozluźnij i podnieś skórę z indyka palcami, bez całkowitego odłączania skóry; rozprowadź 1 łyżkę kreolskiej przyprawy pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała TurcjaCała Turcja
6
Posypać 1 łyżkę przyprawy wewnątrz jamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
7
Posypać skórę indyka pozostałymi 2 łyżkami kreolskiej przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
Cała TurcjaCała Turcja
8
Niech Indyk stanie 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
9
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Indyka ułożyć na stojaku do pieczenia, pierś do góry; cały ptaszek posmarować roztopionym masłem. Pieczeń około 3 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą część uda 18
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
11
(Przykryj indyka folią aluminiową po 1 godzinie, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Szczotkuj z sokami z patelni od czasu do czasu podczas ostatnich 60 minut gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Odstawić na 15 minut przed wyrzeźbieniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia11
Magazyn