Indyk Black Bean Chili
Chili z czarnej fasoli z indyka może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka pomarańczowej papryki, fasoli, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć nektar z agawy, można śledzić to danie główne z Chocolate Brownie Batter Blizzard jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Czarna Fasola Indyk Chili, Chili Z Indyka Z Czarną Fasolą, oraz Indyk i czarna fasola Chili.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę, papryka, chile, i czosnek, często mieszając, 5 do 6 protokół.
Dodać indyka, zwiększyć ogień do wysokiej, i gotować, mieszając często i łamanie mięsa na kawałki, aż nie jest już różowy, 4 do 5 protokół.
Wymieszaj pomidory, fasolę, pastę pomidorową, chili w proszku, kminek i agawę. Przykryć i doprowadzić chili do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż smaki są mieszane, 45 minut do 1 godziny. Wymieszać z sokiem z limonki. Jeśli chcesz, dodaj sól do smaku i podawaj z serem i kolendrą.
Make ahead: do 3 dni, schłodzone. Aby przetransportować, doprowadzić do wrzenia i zapakować do nagrzanego termosu.