Hurry - Up Crescent Rolls

Hurry - Up Crescent Rolls
Hurry - Up Crescent Rolls wymaga wokół 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przyjazny i wegański przepis FODMAP serwuje 12 i kosztuje 15 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, mieszankę herbatników, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Rolki obiadowe Pillsbury® Crescent lub rolki do ciasta Pillsbury® Crescent Creations™ , Crescent Rolls, oraz Crescent Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz drożdże i ciepłą wodę w 1-filiżance płynnej miarki; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2
W dużej misce wymieszać mieszankę herbatników i cukru; stopniowo mieszać w mieszaninie drożdży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła OrzechowegoOpcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; pokrój okrąg na 12 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Zwiń kliny, zaczynając od szerokiego końca; umieść, wskaż stronę w dół, na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
7
Piec w temperaturze 425 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Rolki można zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut; ostudzić. Osnowy w folii aluminiowej i zamrozić w hermetycznym pojemniku. Rozmrozić w temperaturze pokojowej na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia; piec w 425 przez 7 do 8 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn