Horchata Indyjska
Przepis Indyjski Horchatan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier, strąki kardamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Horchata, Horchata, oraz Horchata.
Instrukcje
Wirować ryż w robocie kuchennym, aby rozbić na małe kawałki.
Wlać do miski i dodać 3 1/2 szklanki wody, laskę cynamonu i strąki kardamonu. Przykryć i odstawić na noc.
Wymieszać z cukrem i wanilią. Czystą połowę partii w blenderze, aż będzie bardzo gładka, około 1 1/2 minuty. Przecedzić dwa razy, przez 3 warstwy wilgotnej gazy, a następnie przez bardzo drobny sitko, do dzbanka.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Gabrielskloof Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.