Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem

Homar nadziewany Krabem z cytrusowym winegretem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Krab nadziewany homarem z cytrusowym winegretem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pietruszkę, homary maine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać płatki kukurydziane można śledzić to danie główne z Cornflake-Chocolate-Chip-Marshmallow Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ogon Homara Nadziewany Krabem, Sałatka z kraba z ciecierzycy z cytrusowym winegretem, oraz Łosoś Faszerowany Krabem Z Sosem Homarowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować farsz, por ugotować we wrzącej wodzie 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
WodaWoda
PorPor
2
Odcedzić i zanurzyć por w lodowatej wodzie; odcedzić. Osuszyć ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Umieścić por, papryka, kukurydza, i Krab w dużej misce; wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KukurydzaKukurydza
KrabKrab
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W małej miseczce wymieszać majonez i kolejne 4 składniki (przez białko jaja) mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę majonezu do mieszaniny krabów; wrzucić delikatnie do herbu. Delikatnie złożyć natkę pietruszki i estragon; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KrabKrab
6
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby przygotować homara, przynieś 5 litrów wody do wrzenia w 8-litrowym garnku; zanurz 2 homary na Głowę, 1 na raz, w wodzie. Wróć do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Usunąć homary z patelni za pomocą szczypiec; dobrze spuścić. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 homarami. Fajne homary lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
PatelniaPatelnia
9
Usuń pazury; umieść pazury na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Pokrój homary na pół wzdłuż; Wyczyść górną jamę homarów, pozostawiając białe mięso nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
MięsoMięso
11
Ułóż połówki homara, pokrój boki w górę, na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania; łyżka 1/2 szklanki farszu do oczyszczonej górnej wnęki każdej połowy homara. Top farsz w każdej połowie homara z 1 łyżką płatków kukurydzianych, i lekko płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
FarszFarsz
HomarHomar
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Umieść blachę do pieczenia z pazurami na Dolnym stojaku w piekarniku; umieść galaretkę z nadziewanymi połówkami homara na górnym stojaku w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
13
Piec w 375 przez 20 minut lub do połowy homara są zrobione i farsz jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjąć połówki homara z piekarnika; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Piec pazury dodatkowe 10 minut lub do momentu zakończenia. Lekko ostudzić pazury; usunąć mięso z gotowanych pazurów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Aby przygotować vinaigrette, połącz sok pomarańczowy i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
17
Podawać vinaigrette z homarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
HomarHomar

Składniki

0(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrubo pokruszone płatki kukurydzianegrubo pokruszone płatki kukurydziane1Dużebiałko jajabiałko jaja2(zima)posiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże ziarna kukurydzyświeże ziarna kukurydzy3(zima)drobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2(może być lub przeglądać)świeży estragon mielonyświeży estragon mielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany pordrobno posiekany por11 funt cukinii,świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(zima)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki3kilogramyhomary Maine całehomary Maine całe1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)majonez niskotłuszczowymajonez niskotłuszczowy454Orzechy dowolne (posiekane)grudki krabów, kawałki muszli usuniętegrudki krabów, kawałki muszli usunięte2(może być lub przeglądać)Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana czerwona paprykadrobno posiekana czerwona papryka0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata5Średnia żółta cebula, posiekanamakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda Dijon pełnoziarnistamusztarda Dijon pełnoziarnista2(może być lub przeglądać)musztarda Dijon pełnoziarnistamusztarda Dijon pełnoziarnista

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki). Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (pół butelki)
Ten Chablis ujawnia białe nuty owocowe, takie jak brzoskwinia, i ma trwałą strukturę mineralną. W ustach kamienne uczucie, które jest tak typowe dla Chablis, sprawia, że jest to okrągłe i czyste wino.Podawać między 53-57 ° F. To wino powinno być wietrzone lub dekantowane przed degustacją.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn