Holiday Snow Globe Cake

Holiday Snow Globe Cake
Holiday Snow Globe Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 33g tłuszczu i w sumie 529 kalorii. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką mleko kokosowe, miskę bąbelkową, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Ciasto Śnieżne, Śnieżna Kula Świąteczne Smakołyki, oraz Śnieżna kula gorąca czekolada są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
DNA linii dwóch natłuszczonych 8 cali. okrągłe formy do pieczenia z pergaminem; smar papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzej piekarnik do 350°. W innej dużej misce masło śmietankowe i 1/2 szklanki cukru na lekką i puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Dodaj żółtka, dobrze ubijając. Ubij w rumie. W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietany na przemian z mlekiem kokosowym, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Czystymi bijakami ubijaj białka na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj pozostały cukier, po 1 łyżce stołowej na raz, ubijając wysoko po każdym dodaniu, aż cukier się rozpuści. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty. Złożyć w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Przenieś na przygotowane Patelnie.
7
Piec 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelniach 10 minut przed wyjęciem na ruszty; usuń papier. Ochłodzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Jeśli warstwy ciasta mają zaokrąglone wierzchołki, Przytnij długim ząbkowanym nożem, aby uzyskać poziom; odłóż na bok. W dużej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj cukier cukierniczy i wanilię; ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
10
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania, dolną stroną do dołu.
11
Rozłóż dżem na wierzchu do 3/4 cala. krawędzi; na wierzch z 1/2 szklanki bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
DżemDżem
12
Umieść drugą warstwę ciasta na bitej śmietanie, dolną stroną do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
13
Rozłóż pozostałą bitą śmietanę na wierzchu i bokach ciasta; posyp kokosem. Wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
14
Tuż przed podaniem umieść matową choinkę i bałwana na środku ciasta. Ostrożnie odwróć miskę na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn