Holiday Hello Dolly Bars

Holiday Hello Dolly Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Holiday Hello Dolly Bars spróbować. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 48 centów za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka krystalizowanego imbiru, chipsy czekoladowe, imbir snap cookie crumbs i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bary Hello Dolly, Bary Hello Dolly, oraz Bary Hello Dolly.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać roztopione masło do 8-na 12-calowe naczynie do pieczenia. Obracać wokół, aby równomiernie rozprowadzić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Dodaj imbir snap okruchy i wrzucić, aż okruchy są dokładnie pokryte. Rozprowadź okruchy i naciśnij na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wlać słodzone mleko skondensowane na skorupę imbiru i delikatnie rozprowadzić łopatką, aby równomiernie ją rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Posypać równomiernie kawałkami czekolady, kokosem, krystalizowanym imbirem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Piec, aż skórka i brzegi zaczną brązowieć, 15 do 20 minut. Schłodzić na patelni przez 30 minut, a następnie pokroić w kwadraty, aby służyć. Resztki przechowuj w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn