Holenderski Speculaas

Holenderski Speculaas
Holenderski Speculaas jest hor d ' oeuvre, który służy 30. Jedna porcja zawiera 162 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 23 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka melasy, masła, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Z łyżką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Speculoos / Speculaas, Masło Do Ciastek Speculaas, oraz Tarta Speculaas Z Nadzieniem Migdałowym.

Instrukcje

1
Szablon śledzenia na woskowanym papierze; wyciąć. W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier na jasną i puszystą masę. Ubij jajka, melasę i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz mąkę, zmielone migdały, cynamon, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, goździki, pieprz, imbir i kardamon. Stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Na powierzchni wyłożonej papierem pergaminowym rozwałkuj niewielką ilość ciasta do 1/8 cala. grubość. Śledź szablon lub Wytnij mąką 3 cale. foremki do ciastek w kształcie wakacji, pozostawiając 1 cal. między ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
4
W razie potrzeby usuń nadmiar ciasta i przełóż resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Wsuń blachę do pieczenia pod pergamin i ciasto. Jeśli używasz szablonu, prześledź dekoracyjne detale wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Ciasteczka posmaruj mlekiem i posyp posiekanymi migdałami według uznania. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn