Holenderski Kurczak z pierożkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z pieca holenderskiego i pierogów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 472 kalorie, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, marchew, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Holenderski Kurczak Z Piekarnika Supreme, Kurczak Z Pieca Holenderskiego Carnitas - 3 Sposoby, oraz Jeden garnek Pieczony kurczak i Tortellini-wykonane w nowej kuchni Aldi Living żeliwny holenderski piekarnik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć kurczaka i wodę do holenderskiego piekarnika. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu; gotować, aż kurczak będzie miękki, o 30 protokół.
Wyjąć kurczaka z czajnika; kości i kostki. Powrót kurczaka do czajnika wraz z cebulą, seler, marchew, nasiona selera, 1 łyżeczka szałwii, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45-60 minut lub aż warzywa będą miękkie.
W przypadku pierogów połącz mieszankę herbatników, mleko, natkę pietruszki i pozostałą szałwię, aby utworzyć sztywne ciasto. Kropla przez łyżki stołowe do gotującej się mieszanki kurczaka. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.