Herb-Crusted Standing Rib Roast

Herb-Crusted Standing Rib Roast
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Herb-Crusted Standing Rib Roast może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 24g białka, oraz 46 g tłuszczu. Mieszanka wina, ząbki czosnku, mniej sodu bulion wołowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ziele I Sól Crusted Stojące Żeberka Pieczone, Grill-Pieczone Ziołowo-Chrupiące Stojące Żeberko Pieczone, oraz Dijon i herb-Crusted Standing Beef Rib Roast.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść pieczeń na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać równomiernie pieprzem i 1 1/2 łyżeczki soli; natrzeć musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Połącz szalotki i czosnek w mini robocie kuchennym; pulsuj, aby grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodać rozmaryn i tymianek; proces do drobno posiekane. Rub mieszankę szalotki równomiernie na pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
SzalotkaSzalotka
TymianekTymianek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Zmniejszyć ogień do 350 (nie wyjmować pieczeni z piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 20 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
10
Połączyć bulion wołowy i czerwone wino w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 2/3 szklanki (o 15 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Czerwone WinoCzerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem i pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
12
Podawać z pieczeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn