Hawajski tort weselny III
Hawajski tort weselny III może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ananasa, ciasto mix, mleko, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Hawajski Tort Weselny, Hawajski Tort Weselny, oraz Hawajski Tort Weselny Ciasteczka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie ze wskazówkami pakietu dla jednego ciasta 9x13 cala.
Wyjąć ciasto z piekarnika. Podczas gdy ciasto jest gorące, przebijaj otwory przez ciasto okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. Otwory powinny być w odstępach 1 cala.
Na ciasto wlać pokruszony ananas i sok.
W małej misce, ubić budyń błyskawiczny z mlekiem, aż mieszanina zacznie gęstnieć, o 2 protokół. Wymieszać z zamrożoną bitą polewą, a następnie rozłożyć na cieście. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.