Havarti z rzodkiewką i masłem ziołowym na bagietce
Havarti z rzodkiewką i masłem ziołowym na bagietce wymaga mniej więcej 11 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 193 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bagietki, sera havarti, rzodkiewki i masła ziołowego oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Masło rzodkiewkowe na opiekanej bagietce, Kanapki z ogoloną rzodkiewką z masłem ziołowym, oraz Kanapki z ogoloną rzodkiewką z masłem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry bagietki rozprowadzić równomiernie z rzodkiewką i masłem ziołowym. Ser dzielimy równomiernie na maślane boki połówek bagietki i wciskamy zamknięte.
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Miejsce kanapki na patelni, i zważyć z innym ciężkim patelni lub patelni. Gotować, naciskając na kanapki, przez 3 do 5 minut z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest złoty brąz.