Havarti-Fondue Cheddar
Fondue Havarti-Cheddar może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 65 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 12 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, suszone pomidory, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Havarti-Fondue Cheddar, Fondue Havarti z rozmarynem Crostini, oraz Havarti Cheddar Kale omlet z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj sery i mąkę. Wstrząsać, aż ser pokryje się mąką. W garnku do fondue rozgrzać bulion i mleko tylko na wolnym ogniu.
Dodać mieszaninę sera, około 1 szklanki na raz, mieszając trzepaczką do rozpuszczenia. Gotować na ogrzanym / gotować na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z pomidorami i cebulą.
Utrzymuj ciepło na ciepłym / gotuj na wolnym ogniu.
Podawać z paluszkami chlebowymi i warzywami.