Arbuz i mięta
Arbuz i mięta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 110 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Lato. Mieszanka kostek lodu, super drobny cukier, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom, Chłodziarka Arbuzowo-Miętowa, oraz Margarita Arbuzowo-Miętowa.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodaj arbuza i wodę do blendera i puree, aż będzie gładka. Liście mięty, cukier i plastry limonki podzielić na 8 szklanek i zmiażdżyć składniki.
Do każdej szklanki dodaj lód i wlej arbuz Agua fresco. Wymieszać i podawać.