Arbuz i mięta

Arbuz i mięta
Arbuz i mięta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 110 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Lato. Mieszanka kostek lodu, super drobny cukier, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom, Chłodziarka Arbuzowo-Miętowa, oraz Margarita Arbuzowo-Miętowa.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj arbuza i wodę do blendera i puree, aż będzie gładka. Liście mięty, cukier i plastry limonki podzielić na 8 szklanek i zmiażdżyć składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
MiętaMięta
ArbuzArbuz
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Do każdej szklanki dodaj lód i wlej arbuz Agua fresco. Wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
LódLód
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn