Harvest-Ragout Warzywny

Harvest-Ragout Warzywny
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 267 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ciecierzycy, pieprz, marchew, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ragoût Warzywny, Jesienna Ragout Warzywna, oraz Halibut Z Warzywnym Ragoutem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Połączyć squash i następne 5 składniki (squash przez czosnek), i smażyć przez 8 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Dodać liście laurowe i 2 gałązki tymianku i wymieszać z pastą pomidorową. Wymieszać z mąką i winem, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować przez 5 minut. Wymieszać w bulionie i ciecierzycy. Przykryć i dusić 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i posiekanej natki pietruszki. Odrzuć liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wyrzucić łodygi grzybów; pokroić czapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać pokrojone grzyby i gotować 5 minut, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Posypać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Podajemy ragout na grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )

Składniki

23 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła3 łyżki plus 1-1/2 łyżeczki roztopionego masła1(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDynia Masłowa obrana pokrojona w kostkęDynia Masłowa obrana pokrojona w kostkę539Orzechy dowolne (posiekane)ciecierzyca (fasola garbanzo), osuszonaciecierzyca (fasola garbanzo), osuszona3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1-calowa) pokrojona marchewka(1-calowa) pokrojona marchewka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/2 cala grubości) pokrojony seler(1/2 cala grubości) pokrojony seler2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki10ząbki czosnku, połówkiząbki czosnku, połówki4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(Grubość 1/2 cala) pokrojony por(Grubość 1/2 cala) pokrojony por5(może być lub przeglądać)oliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/2 cala) pokrojony pasternak(1/2 cala) pokrojony pasternak6grzyby portobellogrzyby portobello1(może być lub przeglądać)sól, podzielonasól, podzielona2gałązki tymiankugałązki tymianku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiNapój Soy Dream (oryginalny smak) lub mlekoNapój Soy Dream (oryginalny smak) lub mleko
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn