Harissa
Harissan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 40 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. 79 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz sól, kolendra, mięta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Harissa, Harissa, oraz Harissa.
Instrukcje
Umieść chiles, czosnek, mielona kolendra, kminek, sól mięta i kolendra do blendera lub robota kuchennego. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, dodaj trochę oliwy z oliwek. Przechowywać w misce lub słoiku w lodówce, z pozostałym olejem wylewanym warstwą na górze.
Upewnij się, że powierzchnia jest pokryta warstwą oleju za każdym razem, gdy używasz niektórych. Gdy zabraknie Harissy można użyć oleju, aby dodać smaku do smażonych lub pieczonych potraw.