Hamburgery Z Łososia Azjatyckiego
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Hamburgery z łososia azjatyckiego może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majonez, bułki sezamu, hamburgery łososia przepis, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Hamburgery Z Łososia Azjatyckiego, Hamburgery Z Łososia Azjatyckiego, oraz Hamburgery Z Łososia Azjatyckiego Z Grillowaną Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce robota kuchennego, pulse łososia, panko, i białka jaj, aż łosoś jest drobno posiekane.
Formować łososia na 4 (4-calowe) paszteciki; doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej; gotować, obracając raz, aż hamburgery są po prostu gotowane przez (5-7 minut na stronę).
Połączyć majonez i sos sojowy.
Podawać hamburgery z pożądanymi dodatkami i bułkami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.