Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade z kaparów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj hamburgery z wołowiną i jagnięciną z cheddarem i remoulade Caper spróbować. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 40g białka, oraz 49g tłuszczu. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga majonezu, musztardy pełnoziarnistej, ząbku czosnku i koszernej soli i pieprzu. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade z kaparów, Caper-Lemon Remoulade, oraz Hamburgery pistacjowe, jagnięce i wołowe.
Instrukcje
Rozpal grilla. W mini robocie kuchennym, pulsować cornichons z liści pietruszki, kaparów i ząbków czosnku, aż drobno posiekane.
Dodać majonez i musztardę i pulse aż do wymieszania.
W dużej misce delikatnie wymieszać mieloną wołowinę z mieloną jagnięciną i obficie doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę mięsa na cztery paszteciki o grubości 1 cala i wykonaj niewielkie Wcięcie w środku każdego z nich kciukiem. Doprawić hamburgery solą i pieprzem.
Grillować połówki angielskich muffinów pokroić bok w dół, aż do tosty, o 1 minuta. Odwróć babeczki i grilluj przez 30 sekund dłużej.
Przenieść na powierzchnię roboczą wyciętą bokiem do góry i rozprowadzić dolne połówki muffinek za pomocą remoulade caper.
Grill hamburgery na dużym ogniu, aż będą ładnie zwęglone na dnie, o 4 protokół. Flip hamburgery, top je z serem cheddar i grill, aż gotowane do średniej i ser topi się, o 4 minut dłużej.
Przenieś hamburgery do opiekanych angielskich babeczek i pozostaw na 5 minut. Top hamburgery z pomidorami i ogórkami w razie potrzeby, zamknąć hamburgery i służyć.