Hamburger z podwójnym serem Cheddar, grillowaną cebulą Vidalia i musztardą chrzanową

Hamburger z podwójnym serem Cheddar, grillowaną cebulą Vidalia i musztardą chrzanową
Przepis Hamburger z podwójnym serem Cheddar, grillowaną cebulą Vidalian i musztardą chrzanową może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 33 minuty. To danie główne ma 506 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cheddar, chuck, ketchup, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Vidalian Onion & Shallot Double Cheese Muffins, New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym, oraz Tarte Flambe z Herbed Creme Fraiche, dojrzałym cheddarem, karmelizowaną Vidalią, podwójnym wędzonym boczkiem, miękką jajecznicą i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill lub żeliwną patelnię do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podzielić wołowinę na 8 (4-uncji) hamburgery. Doprawić z obu stron solą i pieprzem, do smaku. Grill lub gotować na patelni przez 3 do 4 minut z każdej strony na średnio rzadkie doneness. W ciągu ostatnich minut gotowania dodać 2 plastry sera do każdego burger, przykryć grill i niech stopić, około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Hamburgera ułożyć na bułce i ułożyć z musztardą chrzanową, sałatą, grillowaną cebulą Vidalia, ogórkami kiszonymi i ketchupem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vidalia CebulaVidalia Cebula
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
SałataSałata
MusztardaMusztarda
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
RolkaRolka
5
Musztardę i chrzan ubić razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Oliwę z oliwek posmarować po obu stronach cebuli i doprawić solą i pieprzem. Grill plastry cebuli przez 3 do 4 minut z każdej strony, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn