Hamburger, Cheddar i makaron
Hamburger, Cheddar i Macaroni Toss może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Jeśli masz pod ręką pieprz, oregano, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Hamburger i makaron, Brokuły, boczek i Cheddar Toss, oraz Patelnia Do Makaronu Z Hamburgerem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron przygotować w holenderskim piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Usuń wołowinę łyżką szczelinową.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 2 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, chili w proszku, papryka, oregano, i pomidory; gotować 2 minut lub aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj makaron, wołowinę i 3/4 szklanki sera; gotuj 1 minutę lub aż ser się rozpuści. Wymieszać z solą i pieprzem.
Posypać 1 łyżką sera na każdej porcji.